HPU en DIVI bundelen krachten!

HPU internet services en DIVI Hosting & Development gaan per 1 september 2021 samen verder.

Een opvallende verbintenis tussen een ervaren internetbureau - HPU bestaat dit jaar precies 25 jaar - en een jonge, succesvolle hosting- en serviceprovider. De twee Achterhoekse bedrijven gaan meteen hokken en opereren voortaan vanuit één vestiging aan de Edisonstraat 103 in Doetinchem.

HPU blijft HPU, het internetbureau voor toegankelijke, veilige en goed vindbare online oplossingen. DIVI blijft DIVI, de specialist in hosting, development en managed cloudoplossingen. Samen zijn ze meer dan dat: een no-nonsense full service ICT-dienstverlener die klanten maatwerk biedt van front-end tot backoffice.

“Met HPU kunnen we DIVI verder versterken”, zegt Thijs Hulshof (31) die DIVI in 2020 samen met Rolf Winter startte. “Voor ons was dit het juiste moment én de juiste partner om ons portfolio uit te breiden en onze slagkracht te vergroten. De kennis, ervaring, producten en diensten van HPU sluiten perfect aan bij onze expertise en oplossingen. Samen kunnen we klanten een totaalpakket aan maatwerkoplossingen bieden in hosting, webontwikkeling en innovatieve online technologie.”

“Het voelt alsof we weer een start-up zijn” vertelt HPU-oprichter Jeroen Nienhuis (52). “Met de jonge honden van DIVI kunnen we de hele wereld aan. We hebben klanten een veel breder pakket ICT- en internetdiensten te bieden en kunnen sneller schakelen dankzij de extra capaciteit en kennis. We profiteren van elkaars expertise en netwerk en er is een goede match tussen onze ervaring en hun ambitie.” Jeroen blijft in de nieuwe samenwerking het gezicht van HPU als creatief directeur. Mede-oprichter Boudewijn van de Bogert van HPU neemt afscheid van het bedrijf. BroertjevanHPU, onderdeel van HPU en specialist in laagdrempelige websitebouw, verhuist onder eigen naam mee.