Meegroeien van de site is van groot belang

Econsultancy

Door de jaren heen gaven grote én kleine organisaties ons het vertrouwen om samen te werken. U mag best weten dat wij hier trots op zijn. Daarom lichten we de komende periode een aantal projecten uit. Econsultancy, met vestigingen in Swalmen, Doetinchem, Boxmeer, Rotterdam en Zwolle. Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren zij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Daar hoort natuurlijk een goede functionele website bij!

Bijdragen aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze leefomgeving

Website als totaalconcept dankzij samenwerking
Samen met Econsultancy ontwikkelde HPU een website. Een totaalconcept waar techniek, ontwerp en interactie tot in detail zijn uitgewerkt. Het resultaat: een overzichtelijke, informatieve en gebruiksvriendelijke website die eenvoudig beheerd kan worden door Econsultancy zelf.

Inspelen op veranderingen
Maar de ontwikkelingen gingen snel. Toen de website gelanceerd werd waren mobiele smartphones en tablets bijvoorbeeld nog niet aan de orde. In samenspraak met de school konden we inspelen op deze trend met responsive design. Hierbij zijn alle belangrijke aanpassingen doorgevoerd die nodig zijn om ook de mobiele bezoeker van de site perfect te kunnen bedienen.

Alles centraal aangestuurd door één beheersysteem
Ondertussen bleef ook het aantal communicatiekanalen groeien waardoor het steeds arbeidsintensiever werd om mededelingen te plaatsen. Door alle kanalen op te nemen binnen één beheersysteem, worden bijgewerkte berichten op de website indien gewenst ook automatisch op de Tv-schermen in de school en op Facebook en Twitter geplaatst. In de toekomst een extra kanaal toevoegen is dankzij de flexibele opbouw van het systeem een fluitje van een cent.

Door slimme oplossingen werkt Econsulatncy efficiënter

Efficiënt en altijd up-to-date
In de afgelopen jaren zijn wij samen met Econsultancy blijven kijken waar de kansen liggen om de website up-to-date te houden. En dat doen we nog steeds. Het is inmiddels een stuk efficiënter werken binnen het onderwijs en daar doen we het voor! econsultancy.nl

Jeroen Nienhuis is adviseur van het Econsultancy en vertelt je graag meer!
jeroen@hpu.nl - 0314 365008