Meegroeien van de site is van groot belang

Econsultancy

Door de jaren heen gaven grote én kleine organisaties ons het vertrouwen om samen te werken. U mag best weten dat wij hier trots op zijn. Daarom lichten we de komende periode een aantal projecten uit.

Econsultancy, met vestigingen in Swalmen, Doetinchem, Boxmeer, Rotterdam en Zwolle. Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voert zij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Daar hoort natuurlijk een goede functionele website bij!

Bijdragen aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze leefomgeving

Website als totaalconcept dankzij samenwerking
Samen met Econsultancy ontwikkelde HPU een website. Een totaalconcept waar techniek, ontwerp en interactie tot in detail zijn uitgewerkt. Het resultaat: een overzichtelijke, informatieve en gebruiksvriendelijke website die eenvoudig beheerd kan worden door Econsultancy zelf.

Door slimme oplossingen werkt Econsultancy efficiënter

Efficiënt en altijd up-to-date
In de afgelopen jaren zijn wij samen met Econsultancy blijven kijken waar de kansen liggen om de website up-to-date te houden. En dat doen we nog steeds! econsultancy.nl

Jeroen Nienhuis is adviseur van het Econsultancy en vertelt je graag meer!
jeroen@hpu.nl - 0314 365008