Life & Garden

groen is de basis

Life & Garden is een samenwerkingsverband tussen tuincentra in Nederland en België. In de winkel kunt u altijd terecht voor professioneel en persoonlijk advies voor huis en tuin. Groen is de basis en daarnaast hebben ze een groot assortiment cadeau en sfeerartikelen. Natuurlijk hebben ze ook alles om uw tuin in te richten en te onderhouden.

Welke stijl past bij u?

In samenwerking met Life & Garden, heeft HPU een compleet nieuwe website ontwikkeld. Deze maatwerk oplossing bestaat uit een dynamische website waaraan diverse onderdelen gekoppeld zijn waaronder intranet, inclusief uniek webshopconcept voor de diverse vestigingen, universele mailing, groeipas, beeldbank en een huisstijlenwebshop. Met ons eigen Website Management Systeem hebben we ervoor gezorgd dat de medewerkers van Life & Garden op een eenvoudige de gehele website kan beheren.

Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft, worden de assortimentspagina’s van onze website aangepast naar uw favoriete stijl. U kunt u uw favoriete stijl kiezen en wijzigen. U kunt kiezen uit landelijk, modern, klassiek en gezellig.
Twijfelt u nog over uw favoriete stijl? dan kunt u online een test doen. lifeandgarden.com