Uitgebreid dienstenpakket

Van alle markten thuis

Wij werken met een uitgebreid dienstenpakket, waardoor u bij ons terecht kunt voor zowel het ontwerpen en het ontwikkelen als het beheren van effectieve websites. We maken daarbij gebruik van eigen internetapplicaties die de functionaliteit van uw website verhogen en zorgen voor interactie met de bezoekers.

Het Website Management Systeem (WMS) dat HPU ontwikkelde, stelt u of uw medewerkers in staat zelf uw website te onderhouden. Teksten, foto’s of video’s – ze kunnen met het WMS eenvoudig toegevoegd en bewerkt worden.

Wij leveren altijd maatwerk

Websites
Een goede balans tussen vorm en functie is altijd ons uitgangspunt bij het ontwerpen van websites. In nauw overleg met u stellen we een gedegen technisch en functioneel ontwerp op. Uiteraard verliezen we uw huisstijl hierbij nooit uit het oog. Tijdens het project kunt u de vorderingen van de website volgen op een speciaal testadres. Zo blijft u altijd betrokken.

Ons ervaren webdesignteam werkt met diverse platformen waaronder Apple en Windows en richt zich daarbij met name op het overzichtelijk en logisch overbrengen van informatie. We houden rekening met zaken als browserconfiguratie en schermresolutie, om er zeker van te zijn dat zoveel mogelijk bezoekers hetzelfde te zien krijgen bij een bezoek aan uw website.

Webshops
In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van webshops. Gebruiksvriendelijkheid is daarbij het sleutelwoord. Wij streven naar webshops waarmee onze klanten op een veilige en vertrouwde manier kunnen werken aan e-commerce.

De volgende aspecten zijn kenmerken voor onze webshops:

  • Koppeling met Online Payment Providers;
  • Koppeling met boekhoud- en/of voorraadsystemen
  • Communicatie Portaal (HCP) door HPU ontwikkeld, voor centralisatie, voorraadbeheersing en het optimaliseren van processen.

Bent u nieuwsgierig naar de webshops die wij reeds gebouwd hebben?
Kijk dan eens naar de internationale webshop van EXIT Toys, of GardenToday die zich richt op de benelux.