Veiligheid boven alles! iedereen een SSL certificaat

Een SSL-certificaat waarborgt een veilige verbinding en is te herkennen aan https:// en sleuteltje in de adresbalk. Gegevens die gebruikers via formulieren op de website versturen worden met een SSL verbinding versleuteld verstuurd, daarmee zijn deze gegevens beveiligd. Wij helpen je graag met het bestelen en installeren van het certificaat.

Beveilig gegevensuitwisseling tussen website en bezoekers.

Met een SSL certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen je website en de bezoekers van je website en zorg je er dus voor dat deze (vaak) belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden. Dit zorgt voor vertrouwen van bezoekers in je website en diensten en daarmee potentieel langere klantrelatie en opbrengst. Positief dus voor je bedrijfsresultaat.

Daarnaast heeft Google aangekondigd dat ze een dat HTTPS (dus met SSL beveiligde websites) echt voorrang krijgen in de zoekresultaten ten opzichte van niet beveiligde website. Het gebruik van een SSL certificaat is dus positief voor de Google rankings van je website.

Welk SSL certificaat er voor je webshop of website gekozen moet worden hangt dus af van de wensen. Normaal gesproken is een Single domain SSL certificaat voldoende, maar moeten er meerdere subdomeinen (Wildcard SSL certificaat) beveiligd worden of is er een wens om extra vertrouwen te genereren bij klanten (Extended Validation SSL certificaat) dan kan er voor andere SSL certificaten gekozen worden.

Jeroen Nienhuis helpt je graag verder bij het aanvragen van een SSL certificaat.
jeroen@hpu.nl - 0314 365008.