Wat doen we
  • Strategie & advies
  • Concept & design
  • Development
  • Online marketing
Channel Web Manager CWM

Channel Web Manager CWM is een krachtige online applicatie die HPU speciaal ontwikkeld heeft voor het beheer van een website met een TV-Kanaal. De applicatie staat in directe verbinding met het systeem van ib broadcast. Dankzij deze unieke koppeling kunnen diverse modules zoals Radio- TV-Gids, Livestream, TekstTV en Video on Demand (VOD) rechtstreeks vanuit het systeem van ib broadcast op de website worden ingeladen. Daarnaast is de CWM uitgerust met diverse modules die zorgen dat de website centraal en eenvoudig beheerd kan worden.
Kortom, CWM is dè oplossing om een TV-kanaal professioneel online te presenteren!

Uitgebreid dienstenpakket

Wij werken met een uitgebreid dienstenpakket, waardoor u bij ons terecht kunt voor zowel het ontwerpen en het ontwikkelen als het beheren van effectieve websites. We maken daarbij gebruik van eigen internetapplicaties die de functionaliteit van uw website verhogen en zorgen voor interactie met de bezoekers.

Het Website Management Systeem (WMS) dat HPU ontwikkelde, stelt u of uw medewerkers in staat zelf uw website te onderhouden. Teksten, foto’s of video’s – ze kunnen met het WMS eenvoudig toegevoegd en bewerkt worden.

Communicatie portaal HCP

Door het toenemend aantal stromen naar diverse verkoopkanalen, wordt het onderhoud en beheersbaarheid hiervan complexer en tijdrovender. Daarvoor heeft HPU het Communicatie Portaal (HCP) ontwikkeld voor centralisatie van informatie, voorraadbeheersing en het optimaliseren van processen. Daarnaast zijn de diverse onderdelen minder afhankelijk van elkaar, waardoor er eenvoudiger onderdelen centraal geupdate kunnen worden.