Wat doen we
  • Strategie & advies
  • Concept & design
  • Development
  • Online marketing
Meegroeien van de site is van groot belang

Door de jaren heen gaven grote én kleine organisaties ons het vertrouwen om samen te werken. U mag best weten dat wij hier trots op zijn. Daarom lichten we de komende periode een aantal projecten uit. Econsultancy, met vestigingen in Swalmen, Doetinchem, Boxmeer, Rotterdam en Zwolle. Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren zij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Daar hoort natuurlijk een goede functionele website bij!

Uitgebreid dienstenpakket

Wij werken met een uitgebreid dienstenpakket, waardoor u bij ons terecht kunt voor zowel het ontwerpen en het ontwikkelen als het beheren van effectieve websites. We maken daarbij gebruik van eigen internetapplicaties die de functionaliteit van uw website verhogen en zorgen voor interactie met de bezoekers.

Het Website Management Systeem (WMS) dat HPU ontwikkelde, stelt u of uw medewerkers in staat zelf uw website te onderhouden. Teksten, foto’s of video’s – ze kunnen met het WMS eenvoudig toegevoegd en bewerkt worden.

Communicatie portaal HCP

Door het toenemend aantal stromen naar diverse verkoopkanalen, wordt het onderhoud en beheersbaarheid hiervan complexer en tijdrovender. Daarvoor heeft HPU het Communicatie Portaal (HCP) ontwikkeld voor centralisatie van informatie, voorraadbeheersing en het optimaliseren van processen. Daarnaast zijn de diverse onderdelen minder afhankelijk van elkaar, waardoor er eenvoudiger onderdelen centraal geupdate kunnen worden.

Channel Web Manager CWM

Channel Web Manager CWM is een krachtige online applicatie die HPU speciaal ontwikkeld heeft voor het beheer van een website met een TV-Kanaal. De applicatie staat in directe verbinding met het systeem van ib broadcast. Dankzij deze unieke koppeling kunnen diverse modules zoals Radio- TV-Gids, Livestream, TekstTV en Video on Demand (VOD) rechtstreeks vanuit het systeem van ib broadcast op de website worden ingeladen. Daarnaast is de CWM uitgerust met diverse modules die zorgen dat de website centraal en eenvoudig beheerd kan worden.
Kortom, CWM is dè oplossing om een TV-kanaal professioneel online te presenteren!