IJsselkade

stranden aan de Oude IJssel

Vrienden, kennissen, collega's en families die op zoek zijn naar lekker eten, drinken, rust en vertier kunnen zich verheugen op het gevoel van een dag of avond aan het strand, maar dan midden in Doetinchem. IJsselkade is meer dan lekker eten en drinken; een creatieve, laagdrempelige plek voor jong en oud met als doel te verbinden.

Mooi man. Doetinchem doet het 'm!

Altijd iets te doen of even lekker niks
IJsselkade is inmiddels één van de meest bruisende plekken van de stad. Overdag is het een relaxte hangout waar fijne muziek uit de speakers komt. Aan de houten tafels wordt gewerkt, gegeten en gekletst. Een stel vrienden drinkt koffie, nipt aan een witte wijn of bestelt nog een (speciaal)biertje, terwijl de kinderen op het gras of het strand spelen.

De voordelen van stranden bij IJsselkade; Flexibiliteit, bijna alles is mogelijk!
Capaciteit binnen tot 90 personen, buiten is plaats voor nog veel meer, we hebben een ruime keuze in cateringmogelijkheden, van (kraam)feest tot BBQ en van bedrijfsborrel tot (streek)buffet, een beamer, scherm en microfoon aanwezig. Wij denken graag mee voor passend entertainment, uiteraard ben je geheel vrij om dit zelf in te vullen. In samenwerking met onder meer Markant en het Yogahuis zijn er tal van activiteiten/ workshops mogelijk.

Voor IJsselkade heeft HPU we een dynamische sfeervolle website ontwikkeld, waar je naast de Arrangementen, aankomende evenementen, het laatste nieuws, de menu & drankkaart ook de dagspecial kunt bekijken. Ook kun je online een cadeaubon bestellen. IJsselkade.nl 

Jeroen Nienhuis is adviseur van IJsselkade en vertelt je graag meer!
jeroen@hpu.nl - 0314 365008