Parkmanagement websites

organisaties

Parkmanagement is een structurele samenwerking tussen gemeente en ondernemers bedoeld om de beeldkwaliteit van een bedrijventerrein te verbeteren en/of behouden.

Structurele samenwerking tussen gemeente en ondernemers

(foto: Studio Floris Schoonderbeek)

Parkmanagement richt zich erop om de kwaliteit van nieuwe bedrijventerreinen op lange termijn te garanderen en de kwaliteit van bestaande terreinen te handhaven of te verbeteren. De parkmanagementorganisaties krijgen zoveel mogelijk verantwoordelijkheden, zoals groenonderhoud, bewegwijzering, beveiliging en glasvezel. Doetinchem streeft naar bedrijventerreinen waar het veilig ondernemen is (via het keurmerk Veilig Ondernemen) en waar ondernemers zoveel mogelijk in eigen beheer organiseren.

Het bestuur van de Parkmanagementorganisaties bestaat uit ondernemers c.q. vertegenwoordigers van ondernemers op het betreffende bedrijventerrein. Een medewerker van het team economie van de gemeente Doetinchem is als adviseur aan het bestuur verbonden. Op dit moment zijn er zes Parkmanagementorganisaties actief. Op initiatief van de Vereniging Industrie, Groothandel & Dienstverlening (IG&D) opgericht.

HPU heeft in nauwe samenwerking met de diverse Parkmanagementorganisaties de volgende nieuwe websites ontwikkeld:

parkmanagementverheulsweide.nl
parkmanagementkeppelseweg.nl
parkmanagementdehuet.nl
parkmanagementakkermansweide.nl